Diensten

Heb jij last van stress, ben je een hoog sensitief persoon, last van een burn-out, ervaar je onrust, last van emotionele klachten, een gebrek aan eigenliefde, wil je hulp bij rouwverwerking, weer lekker kunnen slapen en/of je energie terugkrijgen? Dan kun je bij mij in mijn praktijk in Purmerend terecht. Ik bied diverse behandelingen aan en zorg ervoor dat je weer innerlijke rust ervaart.

Healing

Healing

Ervaar je blokkades in het dagelijkse leven en wil je daarmee aan de slag? Dan kan een lichtkrans-healing daar verlichting en helende energie in brengen.

Bij een healing wordt gebruik gemaakt van speciaal voor jou uitgezochte kristallen en etherische olie. Bij een healing wordt energie doorgeven vanuit de bron. Er wordt afgestemd met gidsen en de behandeling zorgt voor een diepe ontspanning. Innerlijke processen worden op gang gebracht en eventueel aanwezige blokkades worden opgeheven. Als je blokkades worden opgeheven zal je merken dat je klachten minder worden. Een healing werkt altijd door, dus als je na enkele dagen iets opmerkt in je lichaam, dan kan het nog door de healing komen.

Ik werk niet alleen met mijn kristallen, maar ook met mijn pendel. Met mijn pendel breng ik je chakra’s weer in balans. Met etherische olie die ik zorgvuldig voor jou heb gependeld is de healing compleet.

Healing is een zeer krachtige boost voor je energetisch en fysiek lichaam.

Een healing duurt in totaal 1 uur dit is inclusief een kort gesprek vooraf. Na afloop krijg je een glas water en bespreken wij je ervaringen.

Voetreflexmassage

Voetreflexmassage

Deze zachte vorm van voetreflexmassage brengt je lichaam en geest weer terug in balans.

Ervaar de kracht van deze veelzijdige behandeling, waarbij alle 71 drukpunten van het lichaam op de voet worden aangeraakt. Werkt ondersteunt bij herstelprocessen, zowel lichamelijk als geestelijk en voor jong en oud. De behandeling begint met een voetbad met Himalayazout en 100% natuurzuivere etherische olie en een ontspannende voetmassage.

Het is belangrijk om na de energetische voetmassage voldoende water te drinken om de afvalstoffen af te voeren.

Helaas is het niet mogelijk een voetmassage te ondergaan als je schimmelnagels, eczeem of wondjes aan je voeten hebt.

De behandelingen vinden plaats op afspraak van maandag tot en met vrijdag.

Access Bars

Access Bars

Rust in je hoofd, meer energie en minder klachten.

Access Bars is een zachte behandelwijze, waarmee je het lichaam in staat stelt om oude gevoelens, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten.

Wanneer je een behandeling krijgt, lig je heerlijk ontspannen op de behandeltafel terwijl degene die jou behandelt een aantal punten op je hoofd zachtjes aanraakt. Dit geeft direct ontspanning, energie, rust en ruimte. Na afloop van de behandeling heb je in het minste geval het gevoel dat je een heerlijke massage hebt gehad. In het beste geval verandert je hele leven.

Stemvork behandeling

Stemvork behandeling

Vanaf heden kan iedereen gebruikmaken van deze bijzondere frequentie van de stemvorken.

Fonoforese krijgt ook wel eens de naam 'toonpunctuur' Het zijn helende tonen die via het huidoppervlakte worden aangeboden of via het gehoor.

Het doel van de behandeling kan heel divers zijn en hangt af van de hulpvraag. Een stemvork behandeling kan zowel bij fysiek-. mentale-, emotionele- en energetische klachten worden ingezet

Hoe en waarvoor kan je Fonoforese stemvork toepassen?

De stemvork kan op bepaalde plaatsen van het lichaam gehouden worden zodat de trilling doordringt in een deel of het gehele lichaam. Het is in te zetten op de volgende plaatsen:

  • Botten: De botten fungeren als een soort klankkast en de trilling wordt aan een groot deel van het lichaam doorgegeven.
  • Chakra: de zeven energiecentra absorberen energie uit de kosmos en worden toegepast voor al onze fysieke, mentale, emotionele en spirituele processen. De chakra's kunnen met de stemvork weer in balans gebracht worden.
  • Aura: de trilling van de stemvork kan de aura weer in balans brengen.
  • Energiebanen: door de stemvork op acupunctuur punten te plaatsen, worden blokkades opgeheven en gaat de energie weer stromen.
  • Pijnpunten: bij verschillende pijnklachten kan de trilling heel specifiek toegepast worden, zoals spier- of zenuwpijn, ontstekingen, chronische pijn of reumatische pijn.